TALLERS D’EDUCACIÓ AMBIENTAL GRATUÏTS

+ de

25

TALLERS

Recicla amb els 5 sentits és un projecte d’educació i conscienciació ambiental que tracta de coresponsabilitzar a totes les ciutadanes i els ciutadans de la Comunitat Valenciana mitjançant diversos tallers presencials i gratuïts on s’abordaran diferents aspectes del reciclatge de residus d’envasos lleugers, de vidre i de paper i cartó, d’envasos i restes de medicaments i d’aparells elèctrics i electrònics.

El projecte és finança gràcies al conveni de la Generalitat Valenciana amb els diferents Sistemes Col·lectius de Responsabilitat Ampliada del Productor

RECURSOS EDUCATIUS

Audiovisuals, jocs educatius, manuals per al professorat, bones practiques, etc.

El Reciclatge

A la Comunitat Valenciana generem tants residus com per omplir 196 camps de futbol, de gom a gom. Des de la gespa fins a l’última grada. I això fa que la situació siga insostenible a la llarga i a mitjà termini.

Com reciclar correctament

Quan adquirim un producte i el consumim generem el residu del seu envàs. Però perquè això no passe podem trobar diverses opcions que n’eviten l’impacte mediambiental. 

El Sistema de Reciclatge

En el cas de la Comunitat Valenciana, s’ha optat pel model del Sistema Col·lectiu de Responsabilitat ampliada del productor (anteriorment conegut com a Sistema Integrat de Gestió), oferint així una alternativa de gestió basada en la col·laboració entre l’administració pública, els envasadors, els canals de distribució i el consumidor final.

Per què hem de reciclar?

Si separem des de casa, a més de reduir la quantitat de residus que caldria tractar a les plantes de tractament de residus, fem que el procés siga més efectiu, més econòmic i més sostenible.

GALERIA D’IMATGES

GALERIA DE VÍDEOS

videoytb

Últimes notícies

Entitats col·laboradores