En este momento estás viendo Tornem al col·le

Tornem al col·le

  • Autor de la entrada:
  • Categoría de la entrada:Blog_va

Després d’unes merescudes vacances tornem al col·le carregats d’energia. Gràcies al context sanitari actual, tot apunta al fet que aquest curs tornarem a les classes amb la mateixa normalitat que el féiem anteriorment, sense restriccions, per la qual cosa la nostra il·lusió és encara major, encara si cap.

El que continua intacte, siga el context que siga, és el nostre compromís amb el medi ambient, amb el reciclatge, amb l’economia circular i amb la cura del nostre medi ambient.

En aquest sentit, comencem de nou amb el nostre programa de formació contínua a través de la realització de tallers participatius i gratuïts en els centres participants. L’objectiu fonamental és fomentar actituds i valors sostenibles a través d’un programa de formació de qualitat i estendre la cultura del reciclatge a tota la societat.

D’aquesta manera, des de la XARXA Recicla Amb Els Cinc Sentits contribuïm a la conscienciació, sensibilització i la participació de tota la ciutadania per a situar a la nostra Comunitat en una posició avançada en matèria de bona gestió dels residus.

Recorda que per a sol·licitar els tallers gratuïts de Recicla amb els Cinc Sentits, adaptats a tota mena de públic, pot fer-se a través del telèfon 902 88 55 10 o enviant un e-mail a talleres@reciclaconloscincosentidos.com