En este momento estás viendo IV Congrés nacional de gestió de residus d’aparells elèctrics i electrònics

IV Congrés nacional de gestió de residus d’aparells elèctrics i electrònics

  • Autor de la entrada:
  • Categoría de la entrada:Blog_va

Els pròxims dies 22 i 23 de setembre de 2022, Zaragoza acollirà a l’Auditori l’IV CONGRÉS NACIONAL DE GESTIÓ DE RESIDUS D’APARELLS ELÈCTRICS I ELECTRÒNICS (RAEE).

Més de 300 professionals del sector del reciclatge i l’economia circular de tota Espanya participaran en aquest esdeveniment organitzat pels Sistemes Col·lectius de Responsabilitat Ampliada del Productor d’Aparells Elèctrics (SCRAP) que s’agrupen en Ofiraee, amb el suport i col·laboració de la Direcció General de Canvi Climàtic i Educació Ambiental del Govern d’Aragó.

Sota el lema que ha presidit les quatre edicions del Congrés, “Compromesos pel medi ambient”, els huit sistemes que conformen Ofiraee (Ambilamp, Ecoasimelec, Ecofimática, Ecolec, Ecolum, Ecoraees, Ecotic i ERP), han dissenyat un ambiciós programa de treball, amb el qual donar a conéixer els avantatges de l’Economia Circular i el paper que tots ells estan jugant actualment en aquest nou paradigma econòmic.

La present trobada comptarà amb un elenc de ponents del màxim nivell que exposaran en les diferents taules i panells els reptes del sector del reciclatge d’aparells elèctrics i electrònics, el paper de la distribució, l’ecodisseny, la reutilització, les noves tecnologies i les necessàries accions de comunicació i sensibilització entre la població.

L’avanç de programa pot trobar-se en la web: https://www.congresonacionalraee.es/ y en les xarxes socials corresponents, a través de les quals s’anirà actualitzant la informació.