En este momento estás viendo Setmana Europea de la mobilitat
Two-way bike path by the Pont de les flors in Valencia, Spain with urban cyclists.

Setmana Europea de la mobilitat

  • Autor de la entrada:
  • Categoría de la entrada:Blog_va

Estem a punt de començar la Setmana Europea de la Mobilitat, de la qual el Ministeri per a la Transició Ecològica i el Repte Demogràfic és coordinador nacional. Es tracta d’una campanya dirigida a sensibilitzar, tant als responsables polítics com a la ciutadania, sobre les conseqüències negatives que té l’ús irracional del cotxe a la ciutat, tant per a la salut pública com per al medi ambient, i els beneficis de l’ús de maneres de transport més sostenibles com el transport públic, la bicicleta i els desplaçaments a peu.

Aquesta iniciativa va sorgir a Europa en 1999 i a partir de l’any 2000 va comptar amb el suport de la Comissió Europea. Se celebra cada any, del 16 al 22 de setembre, realitzant activitats per a promocionar la mobilitat sostenible i fomentant el desenvolupament de bones pràctiques i mesures permanents.

Des de Recicla Amb els Cinc Sentits, com bé sabràs, col·laborem sempre a transmetre aquest missatge, desenvolupant tallers específics que fomenten el desenvolupament d’aquestes bones pràctiques. És per això que estem sempre disposats a aportar el nostre granet d’arena i mantenim una col·laboració contínua amb les diferents administracions, com és el cas de l’Ajuntament d’Ontinyent i la seua Setmana Europea de la Mobilitat, en la qual col·laborarem a través de la realització d’un dels nostres tallers, dirigits a tota la ciutadania.